Heyprint – tryksager til den bedste pris

Marcel FuurstedHeyprint

Lægårdvej 91
7500 Holstebro
info@heyprint.dk

Portalen hvor du får tilbud fra de bedste

Heyprint er Danmarks førende tryksagsportal, hvor du kan bede om tilbud på alle type tryksager og få op til 5 tilbud igen, som giver dig Danmarks absolutte bedste sammenligningsgrundlag.

Portalen er stiftet af serie-iværksætteren, Marcel Fuursted, som fortæller, at selv kender han ikke noget til tryksager – og at dette faktisk var fundamentet for at udarbejde systemet; et komplet overblik over markedet og en guidet oplevelse mens man forespørger på tryksagerne. Dette så begge parter (trykkeri som kunde) har en 100% klar kravsspecifikation.

HeyprintGratis og uforpligtende

Tanken bag systemet, for brugere som Marcel ham selv, er at hele oplevelsen for brugeren skal være gratis og uforpligtende. Først når man accepterer et specifikt tilbud er ordren i hus for både trykkeri og kunde. Nødvendigheden af en sådan service på markedet ses ret tydeligt med besparelser på op til 90% fra det dyreste til det billigste trykkeri.

Kvalitet fremfor alt

Når vi skal have trykt noget, er vi alle interesseret i at få det perfekt og uden problemer på et fagområde, hvor størstedelen af det danske erhvervsliv ikke forstår sig på faget alligevel. Teamet hos Heyprint vurderer løbende interne trykkerier på baggrund af de anmeldelser der er foretaget af tusindevis af kunder gennem systemet, samt eksterne trykkerier for hele tiden at have det bedste udvalg af tryk-partnere på portalen.