VIP Teltudlejning – alt til festen

VIP-TeltudlejningVIP LOGO
Sleipnersvej 31
4100 Ringsted
mail@vip-teltudlejning.dk
Tlf.: 70 20 51 01

Michael Hørlyck

serviceudlejningEjer og køkkenchef Michael Hørlyck, startede ud som lærling hos Nikolaj Kirk. En svendeprøve og bronzemedalje senere, blev Michael nu udlært.

Hans store drøm var at have egen virksomhed, med et koncept om tilgængelig dansk/fransk gastronomi. Efter stor forespørgsel om nogen kunne levere alt til festen, fik Michael den ide at ”nu var det nu”, – han skulle starte sit eget, og her opstod Vip Teltudlejning.

Alt til festen

Vip leverer telte til privatfester som bryllup, konfirmation, julefrokost, sommerfester osv.

teltudlejning_mainFesten kan variere fra småt til stort, havefest til bryllup, og med Vip Teltudlejning, behøver du ikke andet en en opringning til Michael. Du kan egentlig bare sige dato og sted og Vip Teltudlejning vil stille alt op klar til brug. De er eksperter i totalløsninger. Dvs. alt fra personale, catering, telt, serviceudlejning m.m.

Dog vil de fleste have en lille finger med i spillet og selvfølgelig kan man det.


Ingen kompromis

partyteltTil de større forsamlinger kan man hurtig tænke, som kunde ”bliver det gjort ordentlig, eller er det ”købe mad”, NEJ, selvom Du bestiller røget laks til 200, vil Michael altid sørge for at laksen er hjemmerøget og klar til festen. Alt bliver lavet fra bunden, og med Michaels øje for detaljer og den gode smag, vil du få et perfekt gourmet måltid, som vil vælte dine smagssanser.

Udlejning


Vip Teltudlejning leverer telte til den lille fest i baghaven, – til telte som bliver brugt til messer, dyrskuer, firmafester og festivaller.

buffetDet er alt fra små pagodetelte til poder, – til store telte der kan rumme fx. 1000 mennesker. De aflevere ikke bare tingene og kører igen, nej de sørger for ALT er sat op, og skulle der være noget man vil have med, er det bare at fortælle dem lige præcis dine ønsker og behov.

Alle telte fra Vip Teltudlejning er selvfølgelig certificeret af DTI – Dansk teknologisk institut.

Specielle ønsker kan imødekommes

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte Vip Teltudlejning og fortælle om dine ideer og behov for festudlejning. Herefter sammensætter De et uforpligtende tilbud, som De sender til din e-mail, så du i ro og mag kan tage stilling til Deres forslag. Du kan kontakte dem her.

Her kan du se lidt videoer fra Deres arrangementer: